Menu
Lunch van de dag
Voorgerecht of soep – hoofdschotel | € 19,20 |
Voorgerechten
Selectie van 4 kleine voorgerechtjes | € 27,50 |
Rundercarpaccio met olijfolie "Arbequina", schilfers Parmezan en croutons | € 22,00 |
Gerookte zalm "extra doux" met zure room en bieslook ; toast | € 24,00 |
Artisanale garnaalkroketten met gefruite peterselie | € 23,50 |
Artisanale kaaskroketten | € 22,00 |
Duo van kaas en garnaalkroket | € 23,00 |
Salades – Pastas
Salade met scampi’s en zachte kerriedressing | € 28,50 |
Lauw geitenkaasje, slaatje met krokante spekjes en notenbrood | € 24,00 |
Tagliolini met scampi's en een licht pikante tomatenroom, brunoise van wortel en paprika | € 30,50 |
Spaghetti Bolognaise | € 19,00 |
Rigatoni met gesmolten tomaat, groene asperges, en paddenstoelen (veggie) | € 27,50 |
Artisanale kaaskroketten met salade | € 24,50 |
Artisanale garnaalkroketten met salade | € 26,50 |
Croque monsieur met salade, mayonaise en ketchup | € 18,50 |
Duo kaas-en garnaalkroket met salade | € 25,50 |
Hoofdgerechten
Op z’n vel gebakken kabeljauwrugfilet met mousselinesaus en spinazie | € 37,00 |
In hoeveboter gebakken Noordzeetong | € 43,00 |
Spiesje van scampi's met tartaarsaus en frietjes | € 31,00 |
Filet van hoevekip met jus, boontjes, spek en gebakken krieltjes | € 29,50 |
Vol-au-vent van kip en kalfszwezerik, met verse frieten | € 34,50 |
Stoverij van "Bellegems Angus Beef", appelmoes of salade met verse frieten | € 29,50 |
Filet américain, bereid "à la minute", met verse frieten en een slaatje | € 28,50 |
Balletjes in tomatensaus, champignons en puree | € 25,50 |
Tournedos van Belgisch Witblauw rund, natuur, salade en frieten | € 30,00 |
Tournedos van Belgisch Witblauw rund, salade en frieten, saus naar keuze; peperroom, champignonroom, béarnaise | € 32,00 |
Smeus met Noordzeegarnalen, gepocheerd hoeve-eitje en haringeitjes | € 34,00 |
Gebakken zalm met bearnaisesaus en frieten | € 31,00 |
Holstein dunne lende, béarnaise-saus, salade en verse frieten | € 38,00 |