Menu
Lunch van de dag
Voorgerecht of soep – hoofdschotel | € 18,60 |
€ |
Voorgerechten
Selectie van 4 kleine voorgerechtjes | € 25,00 |
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie | € 21,50 |
Rundercarpaccio met olijfolie "Arbequina", schilfers Parmezan en croutons | € 19,50 |
Gerookte zalm "extra doux" met zure room en bieslook ; toast | € 21,50 |
Salades – Pastas
Salade met scampi’s en zachte kerriedressing | € 26,90 |
Lauw geitenkaasje ; slaatje met krokante spekjes en notenbrood | € 20,50 |
Tomaat met garnalen en verse frieten | € dagprijs |
Tagliolini met scampi's en een licht pikante tomatenroom ; brunoise van wortel en paprika | € 28,00 |
Spaghetti Bolognaise | € 17,50 |
Rigatoni met gesmolten tomaat, groene asperges, en paddenstoelen (veggie) | € 25,00 |
Hoofdgerechten
Op z’n vel gebakken kabeljauwrugfilet met mousselinesaus ; spinazie | € 35,00 |
In hoeveboter gebakken Noordzeetong | € 38,50 |
Spiesje van scampi's met tartaarsaus en frietjes | € 29.50 |
Filet van hoevekip met jus ; boontjes, spek en gebakken krieltjes | € 26,50 |
Vol-au-vent van kip en kalfszwezerik; verse frieten | € 31,50 |
Stoverij van "Australian grain fed beef" ; verse frieten | € 27,00 |
Tournedos van Belgisch Witblauw rund, groene boontjes en frieten ; saus naar keuze | € 28,20 |
Filet américain, bereid "à la minute", met verse frietjes en een slaatje | € 25,50 |