Op z’n vel gebakken kabeljauwrugfilet met mousselinesaus en spinazie | € 35,50 |
In hoeveboter gebakken Noordzeetong | € 42,00 |
Spiesje van scampi's met tartaarsaus en frietjes | € 29,50 |
Filet van hoevekip met jus, boontjes, spek en gebakken krieltjes | € 28,00 |
Vol-au-vent van kip en kalfszwezerik, met verse frieten | € 33,00 |
Stoverij van "Bellegems Angus Beef", appelmoes of salade met verse frieten | € 28,00 |
Filet américain, bereid "à la minute", met verse frieten en een slaatje | € 27,00 |
Balletjes in tomatensaus, champignons en puree | € 24,50 |
Tournedos van Belgisch Witblauw rund, natuur, salade en frieten | € 28,00 |
Tournedos van Belgisch Witblauw rund, salade en frieten, saus naar keuze; peperroom, champignonroom, béarnaise | € 30,00 |
Smeus met Noordzeegarnalen, gepocheerd hoeve-eitje en haringeitjes | € 32,00 |
Gebakken zalm met bearnaisesaus en frieten | € 29,00 |
Holstein dunne lende, béarnaise-saus, salade en verse frieten | € 37,00 |